Bezorgen & Verzendkosten - Master Home Decorations
Mhd Loader

Verzendkosten

Onze woonaccessoires worden verzonden met DPD pakketdienst of PostNL . Deze worden op dinsdag, woensdag, donderdag & vrijdag opgehaald door DPD of PostNL en heeft u onder normale omstandigheden binnen 1 a 2 dagen in huis.

Bestellingen op zaterdag en/of zondag geplaatst worden op dinsdag verzonden.

De verzendkosten voor standaard verzenden binnen Nederland (m.u.v.de wadden eilanden) bedragen €7,95. Wij verzenden onze pakketpost met DPD of PostNL gratis in Nederland vanaf €50,00 m.u.v. meubelen.
De verzendkosten voor standaard verzenden naar België bedragen €11,95. Wij verzenden onze pakketpost met DPD gratis naar België vanaf €100,00 m.u.v. meubelen 

Bezorgen

Grotere en zwaardere artikelen zoals, onder andere, meubels e.d. kunnen niet met de pakketdienst worden verzonden, deze kunt u zelf afhalen in ons magazijn of in de winkel. Indien u niet over de juiste vervoersmiddelen beschikt kunnen meubels e.d. ook bezorgd worden.
Goederen die vanwege afmeting ,omvang of gewicht niet met de pakketdienst kunnen worden verzonden worden met een transporteur bezorgt, hiervoor wordt altijd een bezorg afspraak met u in gepland

Omdat wij klanten door het gehele land hebben, werken wij onder andere voor kleinere meubels of makkelijk hanteerbare meubels tot max 70kg met Brenger.nl

 

Tarieven en voorwaarden Brenger.nl :
Meubelen worden gratis bij u thuis bezorgt door geheel Nederland m.u.v.de Wadden Eilanden hiervoor worden extra kosten berekend. Gratis levering is op basis van 1-mans levering zie voorwaarden. Voor een 2-mans levering worden extra kosten berekend en kunt u vooraf een prijsopgave vragen. Voor levering buiten Nederland kunt u eveneens vooraf een prijs opvragen.
Voorwaarden 1 mans levering: er dient dan altijd iemand aanwezig te zijn die de chauffeur kan assisteren bij het lossen van de goederen. Voor levering in België kunt u contact met ons opnemen voor de juiste tarieven.
Voor levering op een etage dient er een lift aanwezig te zijn, zonder lift worden de goederen op de begane grond afgeleverd.
2-mans levering: Er is tevens een mogelijkheid voor een 2 mans levering voor prijzen en mogelijkheden kunt u contact opnemen. Ook voor levering in België kunt u contact met ons opnemen voor de juiste tarieven.

Afhalen magazijn of in de winkel:

Kunt u het gewenste artikel in de webshop bestellen dan is het op voorraad en kunt u het desgewenst ook zelf komen afhalen in ons magazijn of in de winkel.

Openingstijden magazijn en winkel

Maandag: Gesloten
Dinsdag tot en met vrijdag: Van 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: Gesloten

Bij het zelf afhalen van de meubels raden wij aan om voldoende beschermmateriaal mee te nemen zoals dekens, spanbanden en dergelijke om de meubels veilig te vervoeren