Retourneren & Herroepingsrecht - Master Home Decorations
Mhd Loader

Retourneren online bestellingen:

Wij hopen natuurlijk dat u tevreden bent over de producten die u van ons heeft ontvangen. Maar had u toch andere verwachtingen van hetgeen u bij ons heeft gekocht, dan doen wij niet moeilijk, wij zijn pas tevreden als u blij wordt van uw aankoop. Service vinden wij belangrijk en retourneren kan dus altijd. Ook afgeprijsde artikelen kunt u retourneren.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retouren@masterhomedecorations.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Hoe u kunt retourneren

Stuur uw retourzending voldoende gefrankeerd en binnen 14 dagen na ontvangst naar: Master Home Decorations BV Afd: retouren Antennestraat 48-52 1322 AS Almere
Voor retourneren van grote artikelen die via een transporteur zijn geleverd, neemt u dan eerst contact met ons op.

Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Wanneer u een deel van de bestelling retourneert waardoor de totale bestelling hierdoor onder de 50,00 uitkomt, rekenen wij alsnog de heenweg verzendkosten.

Aankopen die in onze fysieke winkel en dus niet online zijn gekocht vallen niet onder “aankoop op afstand “ en geldt er geen herroepingsrecht.

Retouradres

Master Home Decorations B.V.
Afd: Retouren
Antennestraat 48-52
1322 AS Almere

Wat te doen bij schade:

Mocht het zijn dat het item beschadigd is in de verpakking of er is iets anders niet goed gegaan door schuld van onze kant, dan horen wij dat graag zo spoedig mogelijk, direct na ontvangst van uw pakket. Wij sturen u dan een retour etiket van DPD voor het retour halen en sturen naar onze winkel. Indien u het pakket zelf retour stuurt dan vergoeden wij u de verzendkosten met een maximum van € 7.95

Mocht het gebeuren dat het pakket of het product beschadigd is tijdens transport dan horen wij dat graag binnen 1 dag na ontvangst zodat wij een schadeclaim kunnen indienen bij DPD.

De schade graag melden door te mailen naar info@masterhomedecorations.nl of een appje te sturen naar 06 81 29 54 80

Wij ontvangen dan graag de volgende foto's:

foto van de gehele omvang waarbij het pakketlabel zichtbaar is.
foto van een geopend pakket waarbij de inhoud en de binnen verpakking in het pakket duidelijk zichtbaar zijn.
foto's van alle typen binnen verpakkingen
foto van de gehele omvang van het product
detailfoto/close-up van de concrete schade van het artikel

Na ontvangst foto's krijgt u van ons een retouretiket zodat u het product naar ons kan retourneren.
Wij zorgen dan, in overleg met u, voor een gepaste oplossing.